Harij Furlan o provizijah njegovega brata

Vodja specializiranega tožilstva Harij Furlan ni vedel, da je brat 20 let prodajal veliko dražje medicinske pripomočke bolnišnici. Možnosti sta dve, ali je tako butast, da ni vedel ali pa je pokvarjen lažnivec in se je zlagal. Nobena taka oseba (butasta ali pokvarjena) ne bi mogla biti na tako visoki in pomembni funkciji. Seveda se Furlan ne čuti kakorkoli v konfilktu interesa, čeprav bodo njegovi podrejeni "preiskovali" njegovega brata in ne bo odstopil iz svoje funkcije. Priporočamo ogled celotne oddaje, ki je bila na sporedu 24.11.2016: http://buff.ly/2froUcv

Objavil/a Butalci.si dne Ponedeljek, 28. november 2016

Vodja specializiranega tožilstva Harij Furlan ni vedel, da je brat 20 let prodajal veliko dražje medicinske pripomočke bolnišnici. Možnosti sta dve, ali je tako butast, da ni vedel ali pa je pokvarjen lažnivec in se je zlagal.

Seveda enako deluje tudi v drugih odmevnih primerih korupcije. Vse bolj držijo namigi, da je Furlan na tej poziciji zato, da ne odkrije in ne preganja korupcije ter kriminala.

Seveda se Furlan ne čuti kakorkoli v konfilktu interesa, čeprav bodo njegovi podrejeni “preiskovali” njegovega brata in ne bo odstopil iz svoje funkcije.

Priporočamo ogled celotne oddaje, ki je bila na sporedu 24.11.2016: http://buff.ly/2froUcv