V Sloveniji smo dobili pravo levico, no vsaj po imenu. Združena levica je postala levica. Po imenu Levica, po dejanjih radikalna levica. Njihov poslanec Kordiš je osamosvojitev poimenoval z besedo kontra revolucija.

Poslanec DZ Miha Kordi blati in ne priznava Slovenije
Poslanec DZ Miha Kordi blati in ne priznava Slovenije

Skrajneži, ki so zaprisegli totalitarnemu režimu in ob vsaki priliki vihrajo z morilsko rdečo zvezdo, so Levica? Podpora nezakonitim migrantov, podpora LGBT organizaciji, podpora Islamu vse v duhu razvrednotenja tradicionalne družine. Levica očitno pozablja, da je njihov bog Tito, homoseksualce zapiral in ubijal. Nekaj ne gre skupaj, kajne?

Levica podpira ISIS
Levica podpira ISIS, ki brutalno obračunava z istospolnimi

So odkrito proti kristjanom, ker jih vera ne zanima, a na drugi strani z vsemi močmi podpirajo muslimane, radikalne muslimane, kateri za dobro jutro mečejo s stavb homoseksualce. Očitno je Levica neka sekta mentalno prizadetih ljudi. Verjetno so kar povzeli vzorec, ki ga uporabljajo stranke skrajne levice širom EU.

V Sloveniji levica ne obstaja, imamo le levičarske skrajneže

Na skrajnem radikalnem levem polu, je očitno dovolj prostora. Zgornjo ideologijo lahko brez problema prištejemo tudi Socialnim demokratom, formalnim naslednikom KPS in gerontokratom, DESUS-u. Očitno je rdeča zvezda še edina stvar, ki drži skupaj radikalno levico. Zato tudi koncert v četrtek, pod taktirko sovražnice Slovenije in privilegiranke Svetlane Makarović.

Si res želimo, da bodo ti skrajneži krojili našo prihodost ? Ali pa še huje, da bodo krojili prihodnost naših in njihovih otrok. Slovenija in njeni prebivalci si zaslužimo boljše življenje, ki pa nam ga taki skrajneži prav gotovo ne bodo zagotovili.

V normalni državi take radikalne skupinice niti nihče nebi kaj dosti resno jemal, predvsem glede na dejstvo, da je ideja komunizma/socializma povsod po svetu doživela zelo klavern konec. Zadnji primer je z nafto bogata Venezuela, ki se utaplja v revščini in vsakodnevnem nasilju. Seveda mediji o tem ne poročajo. Kolikokrat ste v slovenskih dominantnih medijih videli spodnje prizore? Nikoli!

In ravno tu je največja težava. Levičarski blazneži oz. skrajneži imajo možnosti na volitvah ter predstavljajo realno grožnjo zgolj zato, ker jih njihovi aktivisti, ki so nastavljeni na pomembne položaje v vseh večjih medijih (predvsem v državni RTV, ki jo moramo plačevati vsi državljani) močno medijsko podpirajo in postavljajo v ospredje.