Lažni humanitarec, boter “begunske krize” in mavričnih revolucij. George Soros, rojen kot George Schwartz, je Kazarski Žid iz Madžarske. Rodil se je leta 1930 v Budimpešti. V času 2 sv.vojne je sodeloval z nacisti pri organizaciji Judenrat, katera je bila sestavljena iz Židov, ki so reševali svojo kožo tako, da so iskali in izdajali svoje »ljudstvo« nacistom. Soros je v 60 minut trajajočem intervjuju s Steve Kroftom dejal da ne obžaluje kolaboracije z nacisti, saj bi v nasprotnem primeru nekdo drug opravljal njegovo delo. Že kot najstniku mu ni bil problem izdajati svoje ljudi, le zakaj mislimo da dela dobro stvar sedaj?

Nigel Farage je v EU parlamentu opozoril, da je v resnici George Soros tisti, ki se aktivno vmeševa v evropsko politko. Ob tem je takoj slišal nerganja poslancev v parlamentu.

Kot je znano, je kar 226 od skupno 751 poslancev evropskega parlamenta različnih političnih skupin na plačilni listi Georga Sorosa. To pomeni, da ima Soros nadzor nad več kot 1/3 evropskega parlamenta.

SEZNAM SOROSEVIH PLAČANCEV

 

Med Sorosevimi plačanci sta tudi Tanja Fajon in Ivo Vajgl. Twita Boštjana M. Zupančiča

Ste vedeli, da je George Sorosa leta 2002 prejel častni znak svobode Republike Slovenije ? Podelil mu ga je takratni predsednik Republike Slovenija Milan Kučan.

Preberite si članek, kdo je Georga Soros in njegove operacije po svetu, tudi v Sloveniji: https://ambasador21.wordpress.com/2016/01/20/kdo-je-george-soros-in-njegov-vpliv-v-sloveniji-in-ostalih-drzavah/