Socialni demokrati – Tajkunska levica

Predstavljajo se kot socialiste, ki naj bi se zavzemali za pravice delavcev v resnici pa so stranka tajkunov, ki so v času tranzicije divje privatizirali državna podjetja.

Levica – Venezuelska levica

Čeprav cel svet vsak dan gleda, kakšna beda je v z nafto bogati Venezueli v Levici omenjeni način upravljanja razglašajo za edinega ustreznega.

LMŠ – Smrt fašizmu levica

Čeprav rad poudari, da je krščen in hodi v cerkev, pa nima težav iti na “borčevsko” proslavo kjer plapolajo totalitarni simboli in na odru kričati “smrt fašizmu, svoboda narodu”.

SMC – Falkonska levica

Člani SMC in vidni člani prejšnje vlade s predsednikom “hohštaplerjem” Cerarjem na čelu so se kot pravi “gospodi” vozili v letalu vlade RS in obiskovali tekme ter se na davkoplačevalske stroške šli turizem. Zato početje so si celo izplačali dnevnice.

ZAB – Rolex – Escada levica

Predsednica Alenka Bratušek in njen poslanec Marko Bandelli na roki nosita več tisoč evrov vredne ure. Sicer pa se predstavljata kot borca za male ljudi, za upokojence, ki v celem letu ne dobijo dovolj pokojnine, da bi si lahko privoščili tako uro.

F21 – Naftalin levica

Organizacija katere člani so Slovenijo oskubili, da je čisto oskubljena kura. Iz perspektivne države so naredili leglo korupcije in državo več razredov – prvorazredni, ki uživajo bonitete ter drugorazredne, ki vse to plačujejo.

Novi levi poganjek Milan Brglez – Levica naravnega prava

Levi skrajnež, kateremu je pobijanje ljudi zgolj naravno pravo.

Levica je v slovenskem parlamentu razdrobljena. Ima pa skupno himno:

Internacionala

in skupne rituale

Evropa je banda lopovov