Skrajni levičarji so samooklicani “varuhi svobode”, ki so si vzeli pravico, da presojajo kaj je sovražni govor in kaj ne. Seveda za sovražni govor označijo vse, kar ne ustreza njihovim izkrivljenim stališčem.

Ivo Godnič bi Hudo jamo spet napolnil s tistimi, ki se ne strinjajo z njegovimi pogledi glede diktatorja tita. To je brez sramu povedal kar na javnem mediju, ki ga moramo plačevati vsi, tudi tisti, ki bi jih Ivo zmetal v jame.

Seveda gredo levičarji z žaljivimi in sovražnimi transparenti na sejo programskega sveta javne televizije. Je bil kdo kaznovan ? Seveda ne. Levičarji lahko počnejo vse kar se jim zljubi.

Šokantno je, da zdajšnji predsednik Državnega zbora Republike Slovenije pred tem pa dolgoletni minister različnih levih vlad Dejan Židan javno poziva mlade naj bodo revolucionarni in jo seveda odnese brez kakršnihkoli posledic. Še več, te izjave ni niti malo problematiziral nobem mainstream medij, ki pa so zelo natančni v primeru kakšnih neokusnih objavah na družabnih omrežjih, ki pridejo iz desne strani.

V volilni kampanji smo bili priča, ko je bila glavna tema več soočenj zapis ene od kandidatke na listi SDS. Ker so se mediji takrat ukvarjali z nepomebnimi temami smo danes priča situaciji, da je v vladi skrajna levica, ki je napovedala vojno podjetnikom.

To, da bi spet radi nacionalizirali podjetja in pokradli premoženje sploh ne skrivajo, še več, k temu celo javno pozivajo. Kaj pa mediji in organi pregona ? Nič. Raje se uvarjajo z Andrejem Šiškom in njegovo gardo pijancev, ki se igrajo vojake v štajerskih gozdovih.

Poziv k revoluciji bi moral biti deležen ostrih kritik in tudi kaznovan. V Sloveniji je zaradi revolucionarnih idej in teženj po kraji (nacionalizaciji) trpelo več deset tisoč ljudi (bili pobiti, izgnani ali ostali brez premoženja). Ti časi niso dolgo nazaj.