V pravljico o uspešni zgodbi socialističnega raja, kjer se cedita med in mleko verjamejo samo še skrajni levičarji iz radikalne stranke Levica. Realnost pa je seveda popolnoma drugačna. Tokrat smo se lahko o tem prepričali v izpovedi gostje v oddaji Dan najlepših sanj, kjer je v zgolj dveh minutah opisala vso bedo režima, ki je bogato Venezuelo v samo 19 letih spremenil v ubogo državo, kjer ljudje stradajo in na mesec zaslužijo od 3 – 5 dolarjev.

Seveda pa smo priče, da slovenski kaviar socialisti iz vrst radikalne stranke Levica omenjeni režim še vedno hvalijo in opevajo. Violeta Tomić jih je celo pohvalila in jih prosila, da naj vstrajajo na svoji začrtani poti, saj so oni za nas luč?!

Gregor Ciglar, član radikalne stranke Levica je bil na obisku v Venezueli. Seveda je bil tam kot gost najvišjih predstavnikov režima in je užival v vsem udobju režimskih privilegijev. Zdaj kaviar socialist meni, da je pridobil pravico o “objektivnim” poročanju življenja v Venezueli.

Še najbolj “kritičen” je bil poslanec Levice Miha Kordiš, ki je celo priznal, da ima Venezuela nekaj težav, vendar pa jih je takoj pripisal temu, da ima Venezuela preveč kapitalizma in premalo socializma.

Škoda, da ena od mainstream televizij javno ne sooči mnenje slovenskih kaviar socialistov, ki opevajo režim v Venezueli in gostjo iz oddaje Dan najlepših sanj.