Vsi tisti, ki ste dejavni na družabnih omrežjih YouTube, Twitter in Facebook ter javno zapišete svoje mnenje o akutalnih temah, predvsem na področju migrantov in LGBT agende imate zagotovo izkušnjo, da je bila vaša objava označena za sovražni govor ter posledično izbrisana.

Veliko vas je zagotovo takih, ki so vam na omrežju Facebook tudi blokirali račun. Najprej za 3 dni, potem za en teden, kasneje za 30 dni, če še vedno niste bili pridni (niste prenehali pisati kar mislite) in se niste odpovedali »svobodi govora« pa so vam račun preprosto izbrisali.

Dogaja se, da določeno stran pač za nekaj dni preprosto izklopijo. Tako kot so že v preteklih dneh našo.

Če smo v preteklosti imeli družabna omrežja za platformo, ki je bila namenjena šibkejši strani, ki nima v lasti mainstream medijev, denarja, oblasti in moči (t.i, arabska pomlad) pa je zdaj povsem drugače. Že tako prevladajoča in z vseh strani vsiljena globalistična agneda politke odprtih meja in LGBT ima podporo tudi spletnih gigantov Google, Twitter in Facebook. Vsako pisanje proti tem idejam je hitro označeno za sovražni govor.

Kdo preverja oz. označi določeno vsebino za »sovražni govor« v Sloveniji?

Če vas je zanimalo, kdo korporacijam YouTube, Twitter in Facebook pomaga označevati neprimerne spletne vsebine in izvajati cenzuro je prišlo ven. »Zaupanja vreden partner«, ki obvešča zgoraj omenjene spletne gigante je FDV.

Vir: https://www.fdv.uni-lj.si/en/research/research-centres/department-of-sociology/centre-for-social-informatics/news/spletno-oko-conference-2018-hate-speech-from-the-perspective-of-law-enforcement-and-social-networks

V namen prijav vsebin, ki ne ustrezajo levičarski agendi in jih zdaj poimenjujejo kot »sovražni govor« je FDV odprla posebno spletno strano, kjer lahko njiim prijavite domnevno sporno vsebino. Ta stran je: https://www.spletno-oko.si/


Vir: register domen https://www.register.si/whois-rezultati/

Na tej spletni strani https://www.spletno-oko.si/sovrazni-govor-na-druzbenih-omrezjih/oddaja-prijave lahko oddate prijavo, ki naj bi po vašem mnenju ustrezala definiciji sovražnega govora:

Prijave, ki se naberejo pa pristranski uredniki spletnega očesa posredujejo spletnim gigantom, ki »sporne objave« in osebe, ki so jih napisale cenzurirajo.

Kdo pa financira ta projekt ?

Načeloma davkoplačevalci sami, saj denar projekt dobiva od ministrstva, Evropske unije in državne fakultete FDV, ki jih financiramo prav mi državljani.

Ravno zato je vse kar reče levica svobodno izražanje in nikoli sovražni govor!

Video: Vse kar izreče levica nikoli ni sovražni govor!