Resda nismo dobili velikega migrantskega centra v Šenčurju, smo pa dobili ogromno drugih problemov. Astrofiziki se za dobro jutro zabadajo sredi Maribora, v Ilirski Bistrici so zadeve tako eskalirale, da je potreben celo referendum.

Da ne omenjamo nabito polnih azilnih domov v Lj, ekološko pridelane hrane za kulturne obogatitelje s tretjega sveta in še in še.. Mediji pa nas vztrajno prepričujejo, da krize ni.

Prejšnji teden je na Okrožnem sodišču v Novem mestu potekalo sojenje petim Alžircem. Navedeni so v noči s 4. na 5. januar letos vlomili v stanovanjsko hišo v Metliki, jo preiskali in odtujili več stvari. Obtoženi so bili za kaznivo dejanje velike tatvine, prav vsi pa so bili obsojeni na pogojno kazen deset mesecev zapora s preizkusno dobo treh let.

Vir: http://moja-dolenjska.si/metlika-pet-alzircev-vlomilo-v-stanovanjsko-hiso/?fbclid=IwAR2tsYDV9m9jrTxg5wZg9FAFi6AzfuBMlm-W3EPs4fzS7rJfU4l3QAyRkB8

V Beli krajini se domačini vsak dan srečujejo z umazanijo, ki jih za seboj v gozdovih puščajo migranti. Tega seveda mainstream mediji ne omenijo. Glede na to, da so nas v preteklih tednih z vseh strani bombardirali z nepomebno piar zgodbo o ukinitvi brezplačnih plastičnih vrečk, bi to zgodbo smetenja s strani migrantov lahko pokrili že iz ekološkega vidika, če iz varnostnega, saj je zaskrbljujoče, koliko migrantov se potica po Beli krajini.

Celotno migrantsko krizo smo priča ekstremno pristranskemu poročaju dominantnih medijev, ki je izjemno dobro organizirana in očitno vodena ter organizirana iz najvišjih političnih položajev v Evropski uniji.

Vse to je dobro razložil veleposlanik Poljske Pawel Czerwinski, ki je odgovarjal na očitke, ki prihajajo iz Evrope, da je trenutna desna oblast ksenofobna in proti migrantom ter da nedemokratično posega v pravosodno vejo oblasti.

Dobro je ocenil, da se Ukrajinski migranti na Poljskem ne štejejo kot migranti, ampak se jemljejo kot drugorazredni, ker imajo to smolo da so belci in kristjani.