Borci, ki jih v zvezde kujejo vsi dominantni mediji so predvsem veliki dvoličneži. V “plemeniti boj” za rešitev planeta, proti onesnaževanju so se vključili tudi nekateri superzvezdniki. Vse lepo in prav. Težava nastane, ker so to največji dvoličneži, ki običajnim ljudjem pridigajo, da naj za ohranitev planeta prenehajo z uporabo plastičnih vrečk in slamic, sami pa se vozijo z privatnimi letali, luksuznimi jahtami, masivnimi potrošnimi vozili ter v prostem času uporabljajo stvari iz plastike.

Pa poglejmo samo nekaj primerov

Čeprav si je zvezdnik Leonardo DiCaprio podelil mandat, da o negativnih vplivih uporabe plastike modruje in moralizira drugim, pa jo nadvse rad uporablja sam. Je pa onesnaženje, ki ga povzročijo njegove plastične vrečke, ki jih uporablja pljunek v morje proti onesnaženju uporabe njegove luksuzne jahte. Na dnu novice, si poglejte video, kjer hinavščino DiCaprioa razgali izjemni Paul Joseph Watson.


Vir slike: dailymail.co.uk

Enako velja tudi za mlado “okoljsko aktivistko” Greto, ki so jo dominantni mediji poslali v med prave zvezde in prvi obraz za promocijo agende globalnega segrevanja. Sama se pri prehranjevanje ne obnaša prav ekološko.

Prej je bil prvi obraz tega boja ameriški politik Al Gore. Seveda je to taisti Al Gore, ki se je na predavanja o ozaveščanju ljudi glede nevarnosti globalnega segrevanja in pretirani uporabi fosilnih goriv ter plastike vozil v privatnih letalih, masivnih luksuznih avtomobilih in živi v dvorcu, ki ima kar 22 sob na strehi pa niti enega panela za koriščenje sončne energije.

Luksuzni dvorec okoljskega aktivista

Še en tak primer dvoličnega zvezdnika je znan igralec in bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger, ki je podprl malo Greto in z njo delil zaskrbljenost glede pretiranega onesnaževanja planeta. Seveda pa sam vozi masivno vozilo Hummer kjer gre poraba goriva na 100 prevožnih kilometrov krepko preko 20 litrov.

Seveda imamo podobnih primerov veliko tudi v Sloveniji. Tudi v Sloveniji praktično vsi mediji ploskali ministru, ko je dosegel prepoved uporabe plastičnih vrečk povsem pa so spregledali, ko je ljubljanski župan začel z projektom gradnje kanalizacije čez vodovarstveno območje, iz katerega vodo uporablja kar 300.000 ljudi.

Ni kaj, dvoličnost levičarjev ne pozna meja.