Ravno levičarji sami, čeprav se imajo za največje strpneže in branike enakopravnosti delajo največje razlike. Eden od zadnjih primerov je izbrisan video Norme Korošec, ki je ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju nad ženskami vladi Republike Slovenije sporočila, da lahko za varnost žensk in za preprečevanje nasilja nad njimi največ naredi z zaprtem meje in takojšnjim izgonov migrantov.

Očitno je bil za “napredne in strpne levičarje”, elito FDV-ja iz ekipe Spletno Oko (poglejte, si kdo vas nadzoruje kaj pišete in prijavlja vašo vsebino – http://altright.si/2018/11/24/kdo-oceni-da-je-vasa-objava-sovrazni-govor/spletnooko/) problem, ker je izpostavila nasilje nad ženskami s strani ilegalnih migrantov, ki vedno bolj množično vstopajo v Slovenijo in pri nas tudi ostajajo. Očitno za levičarje niso enaki vatli enkopravnosti. Iz tega je jasno, da imajo za njih ženske manj pravic, kot pa ilegalni migrant.

Prav tako ne zdrži očitek, da so opozorila na nevarnost širjenje nestrpnosti in lažnih informacij, saj je ravno v tem času prišla informacija, da je 38-letni Maročan v desetih dneh spolno napadel dve Ljubljančanki. Čeprav bi želeli, pa te informacije niso mogli “spregledati” niti mainstream mediji.

Spomnimo: Policija je obravnavala primer 38-letnega maroškega državljana, ki naj bi pretekli mesec v Ljubljani zagrešil dva primera kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Maročan naj bi bil stari znanec policije. Septembra so ga namreč izpustili na prostost po tem, ko je prestal dveletno zaporno kazen zaradi ropa. Maročan je zdaj v priporu.

Seveda je lažje, če se objave v katerih se govori o nasillju migrantov nad ženskami in preostalimi državljani preprosto prepove in zbriše, saj potem problema ni več.

Po poglejmo še en vidik te zgodbe. Si predstavljate, da bi en običen janez posilil levičarki,eno na metelkovi in drugo na kardeljevi ploščadi? Levi influencerji bi tekmovali,kdo bi ga bolj sesul.