Za aktivacijo 37.a člena Zakona o obrambi

Kdaj bomo dočakali naše vojake na mejah?

Za aktivacijo 37.a člena Zakona o obrambi je potrebna dvotretjinska večina v Državnem zboru, ki jo ˝desnosredinska˝ vlada seveda nima. Bo to še en izgovor več, da ne bomo kako drugače zajezili prihoda ilegalnih migrantskih hord?

‼‼‼ ZAPRIMO MEJE ‼‼‼Ne, to ni humanitarno zdravstveni konvoj, ki bi nam pomagal v boju proti korona virusu, ampak konvoj osvajalcev Evrope. Horde nezakonitih migrantov pred našimi vrati, to je v Bosni in Hercegovini. Sedaj, ko je glavna tema virus, nam o tem ne poročajo, dnevni so prehodi nezakonitih migrantov na naši meji. Sedaj ima ˝desna˝ vlada končno možnost, da se izkaže. Bo sledila našim nacionalnim interesom ali bo podlegla globalistom iz Bruslja, ki podpirajo odprte meje? ZAPRIMO MEJE!Spomnimo, glavni podporniki odprtih meja prihajajo iz vrst ˝desne˝ EPP.Pridružite se v skupino: ? https://www.facebook.com/groups/266289020886174/

Objavil/a Gorenjska je PROTI migrantskemu centru dne Sobota, 28. marec 2020

Konvoj ilegalnih migrantov na poti proti Sloveniji.

Zakaj slovenska vojska lahko varuje meje Kosova, slovenske meje pa ne sme?

Kaj pa 92. Člen Ustave Republike Slovenije, ki govori: ˝Izredno stanje se razglasi, kadar velika in splošna nevarnost ogroža obstoj države. O razglasitvi vojnega ali izrednega stanja, nujnih ukrepih in njihovi odpravi odloča na predlog vlade državni zbor.

Državni zbor odloči o uporabi obrambnih sil.
Kadar se državni zbor ne more sestati, odloča o zadevah iz prvega in drugega odstavka predsednik republike. Odločitve mora dati v potrditev državnemu zboru takoj, ko se ta sestane.˝

‼ Vojsko na mejo ‼Deli, če se strinjaš‼Kdaj bomo dočakali naše vojake na mejah? Za aktivacijo 37.a člena Zakona o…

Objavil/a Gorenjska je PROTI migrantskemu centru dne Nedelja, 29. marec 2020

Državi v tem trenutku grozita dve stvari, smrtonosen Covid-19 in horde ilegalnih migrantov, ki so namenjene proti naši meji. Spomnimo, Avstrija in Nemčija bosta vse prošnje za azil zavrnila. Torej, kaj čakamo? Zaprimo meje in obranimo domovino. Države kmalu ne bo več, ozrite se v Nemčijo, Francijo, Švedsko, kjer astrofiziki posiljujejo, pretepajo, ropajo in socialni problem.